Informatie voor de medewerker

Op deze pagina vind je de informatie die je nodig hebt bij het bezoek aan je Arbo dienstverlener.

Spreekuurbezoek

Je bent uitgenodigd voor een consult bij de bedrijfsarts/praktijkondersteuner bedrijfsarts. In deze korte video spreekuurbezoek  laten we zien wat een spreekuurbezoek inhoudt en hoe je je hier het beste op kunt voorbereiden.

Vragenlijst ter voorbereiding op het bezoek aan de bedrijfsarts
Deze vragenlijst is voor jezelf om je voor te bereiden op het gesprek met de bedrijfsarts. Zo kun je van te voren alvast nadenken over de vragen die de bedrijfsarts/praktijkondersteuner bedrijfsarts gaat stellen.

Video consult
In principe zijn al onze consulten op locatie. Mocht het weer nodig zijn om, bijvoorbeeld ivm corona, het consult digitaal te doen dan vind je  hier een instructie en tips voor het videobellen.

Vertrouwelijke informatie

Het kan voorkomen dat je vertrouwelijke informatie naar je ARBO dienstverlener moet sturen. Dit kan via de beveiligde mailomgeving van dpo2 en Zivver. Gebruik hiervoor onderstaande knop.

Start veilig bericht

Uitleg veilig mailen versturen met Zivver

In de handleiding veilig mailen met Zivver lees je hoe je stapsgewijs op een veilige manier kunt mailen met de bedrijfsarts/praktijkondersteuner bedrijfsarts.

Werknemersportaal van Verzuimsignaal

Heb je problemen met het inloggen in het werknemersportaal van Verzuimsignaal? Download Werkinstructie Inloggen Werknemersportaal Verzuimsignaal en volg de instructies.

 

Dpo2 Verzuim + Arbo
088-2014 221