Vacatures

Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je samen met een hecht team ondersteunt bij verzuim, preventieve en inzetbaarheidsvraagstukken bij diverse opdrachtgevers? Vind jij dat je nooit klaar bent met ontwikkelen en wil je continu de kwaliteit van jouw dienstverlening verbeteren? Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wellicht heeft dpo2 dan een vacature voor jou!

Actuele vacatures

Hier vind je onze actuele vacatures.

WERKOMGEVING

Als regisseur Verzuim + Arbo werk je voor verschillende klanten. Dit betekent soms werken in verschillende kantoren en omgevingen maar zeker ook in verschillende culturen. We verwachten dan ook dat jij je in zo’n rol snel thuis voelt.
Wij werken in verschillende regio’s maar het kantoor in Eindhoven is onze thuisbasis. Daarin komen we regelmatig samen om te overleggen, de collega’s weer een keer te zien en van elkaar te leren.

DPO2 BEDRIJFSCULTUUR

Alle dpo2 professionals delen bepaalde kernwaarden en kwaliteiten. Ze zijn ambitieus, enthousiast, professioneel en resultaatgericht. Onze bedrijfscultuur is uniek door onze sterkste troef: onze mensen! Zij leveren allen een unieke bijdrage met hun ambitie en passie. Ondernemerschap en kennis vormen de basis van onze identiteit. Wij zijn echte kenniskikkers en zetten onze kennis graag in om de arbodienstverlening van onze klanten te verbeteren.

Op de pagina Onze mensen stellen enkele van onze collega’s zich graag aan je voor.