vacature verzuim regisseur regio Hoofddorp

Sta jij aan het begin van jouw carrière en wil je je ontwikkelen op het gebied van verzuim-, preventie– en inzetbaarheidsvraagstukken bij diverse opdrachtgevers? Dan heeft dpo2 een interessante functie als Junior Verzuimregisseur in de regio Hoofddorp voor jou!

WAT DOET EEN VERZUIMREGISSEUR BIJ DPO2?

Je werkt samen met een hecht team voor opdrachtgevers uit diverse branches en adviseert en ondersteunt medewerkers, leidinggevenden en HR bij verzuim casuïstiek. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden op het gebied van casemanagement en je biedt daadwerkelijk de oplossing, met inachtneming van de bestaande wet- en regelgeving. Samen met de collega’s van de afdeling Verzuim denk je vooruit, informeer en adviseer je op het gebied van trends, preventieve maatregelen, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.

Daarnaast:

 • Ben je administratief sterk in het verwerken van mutaties
 • Denk je mee in het terugbrengen van het aantal (langdurige) verzuimdossiers
 • Denk je mee over en implementeer je nieuwe werkwijzen en processen
 • Ben je proactief in alle werkzaamheden horende bij jouw projecten
 • Wil je je ontwikkelen en groeien op het gebied van verzuimbeleid
 • Is klantbetrokkenheid voor jou erg belangrijk alsmede het verbeteren van de service

IK BEN ENTHOUSIAST! WAT VOOR PERSOON ZOEKEN JULLIE?

Je bent leergierig, nieuwsgierig en bezit een hoge mate van organisatie sensitiviteit. Je gaat klant- en resultaatgericht te werk, bent zelf startend en oplossingsgericht, hebt een sterke drive, neemt initiatief en verantwoordelijkheid. Je straalt energie uit en je weet op een positieve manier opdrachtgevers en werknemers effectief aan te spreken op hun activiteiten, keuzes en resultaten.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR KANDIDATEN DIE:

 • Fulltime uur beschikbaar zijn
 • HBO werk- en denkniveau hebben
 • In het bezit zijn van een CROV opleiding of bereid zijn om deze opleiding te gaan volgen
 • Gedegen kennis hebben van relevante wetgeving op Arbo gebied
 • Bij voorkeur ervaring hebben opgedaan in Arbo en verzuimmanagement
 • Is het een pré als je al ervaring hebt met vraagstukken op gebied van preventie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

WAT VOOR SOORT BEDRIJF IS DPO2?

Dpo2 maakt een enorme groeispurt door. We zijn in 2003 gestart met het aanbieden van Duurzame Personeel en Organisatie Oplossingen. Dpo2 heeft veel opdrachtgevers ondersteund met maatwerkoplossingen en in de loop van der jaren zijn er gespecialiseerde Business Units ontstaan. Met name de Business Unit Verzuim en Arbo groeit als een speer. Deze unit is gecertificeerd als Arbodienst en helpt, met een ervaren en enthousiast team van verzuimregisseurs, bedrijfsartsen, projectregisseurs en een uitgebreid partnernetwerk, opdrachtgevers met het implementeren van het eigen regiemodel, het reduceren en de-medicaliseren van verzuim. Tevens verzorgen wij het casemanagement bij verzuimdossiers.

WAT HEEFT DPO2 MIJ TE BIEDEN?

Dpo2 wil graag dat jij, als nieuwe collega, met ons meegroeit en we bieden je allerlei mogelijkheden om te kunnen blijven groeien en jouw talenten verder te ontwikkelen. Een prettige werksfeer met een gepassioneerd team van verzuimregisseurs en bedrijfsartsen met diverse achtergronden en specialisaties. Uiteraard aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij verzorgen of betalen de interne en externe opleidingen die je nodig hebt voor jouw ontwikkeling. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en houden ook na een week hard werken van een gezellige vrijdagmiddagborrel.

IK WIL GRAAG NOG WAT MEER WETEN. HOE KOM IK IN CONTACT?

Mocht je nog wat meer toelichting willen dan kun je contact opnemen met Desiree Deijl, via [email protected] of 06-45674541.
Zie jij jezelf als Junior Verzuimregisseur bij dpo2 werken? Solliciteer dan snel!