Bedrijfsarts met ervaring in de regio Utrecht!

Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je samen met een hecht multidisciplinair team ondersteunt bij verzuim en inzetbaarheidsvraagstukken bij diverse opdrachtgevers? Wil jij naast spreekuren ook andere expertises ontwikkelen? Dan heeft dpo2 een interessante functie als Bedrijfsarts voor jou!

Wat doet een Bedrijfsarts bij dpo2?

Je werkt in een jong, dynamisch en divers team, voor opdrachtgevers uit diverse branches en adviseert en ondersteunt medewerkers dagelijks bij verzuim- en inzetbaarheidsvraagstukken. Je werkt nauw samen in een team met verzuimregisseurs, praktijkondersteuners en taakgedelegeerden, ieder vanuit zijn eigen gebied van kennis en vaardigheden. Uiteraard doe je dat vanuit jouw expertise op gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn, dien je als sparringpartner en lever je een brede input bij het hele proces. Je voert zelfstandig verzuimspreekuren uit op diverse locaties en regisseert en analyseert de gehele problematiek van het verzuim. Dit doe je door het onderzoeken en bepalen van een medische oorzaak, waarbij je tevens in gesprek gaat om de achterliggende oorzaken te analyseren. Daarbij neem je in het onderzoek het gedrag, de omgeving en de keuzes die medewerkers maken om te verzuimen, mee in je onderzoek. Voor de niet-medische oorzaken van het verzuim verwijs je naar je collega uit het team. Samen werk je uiteraard in lijn van de bestaande wet- en regelgeving, maar tevens gericht op een daadwerkelijke oplossing. Je brengt de grote lijnen aan en zorgt voor een duidelijke analyse in de complexe dossiers. Je werkt vraaggestuurd maar geeft ook ongevraagd advies, wat bijdraagt aan de oplossing van het probleem.

Wat voor soort bedrijf is dpo2?

In 2003 is dpo2 gestart met het aanbieden van Duurzame Personeel en Organisatie Oplossingen. Door de jaren heen heeft dpo2 diverse klanten ondersteund met maatwerk oplossingen en zijn er gespecialiseerde Business Units ontstaan. De Business Unit Verzuim en Arbo is gecertificeerd als Arbodienst en helpt klanten met het implementeren van het eigen regie model, wij leren onze klanten om beter met verzuim en inzetbaarheid om te gaan. Natuurlijk reduceren we het verzuim en verzorgen we het casemanagement bij verzuimdossiers. Om dit te realiseren zetten wij voor onze klanten verzuimregisseurs, bedrijfsartsen, taakgedelegeerden en een uitgebreid gespecialiseerd partnernetwerk in. Daarnaast werken we aan duurzame oplossingen, ter preventie en verhoging van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Ik ben enthousiast! Wat voor persoon zoeken jullie?

Je hebt gevoel voor politieke context, bent omgevingsbewust en bezit een hoge mate van organisatiesensitiviteit. Je gaat klant- en resultaatgericht te werk, bent zelfstartend en oplossingsgericht, hebt een sterke drive, neemt initiatief en verantwoordelijkheid. Je straalt energie uit, je bent flexibel en je weet op een positieve manier werknemers effectief te onderzoeken en analyseren.

Wij verwachten van potentiële kandidaten dat ze:

  • Minimaal 24 uur beschikbaar zijn
  • Afgeronde opleiding en registratie als bedrijfsarts hebben
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B
  • Gedegen kennis hebben van relevante wetgeving op Arbo gebied
  • Ervaring hebben met diverse vraagstukken op gebied van preventie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
  • Een belangrijke rol binnen een team willen vervullen
  • Beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden

Ik voldoe hieraan! Maar wat heeft dpo2 mij te bieden?

Een prettige werksfeer met een gepassioneerd team van verzuimregisseurs en bedrijfsartsen met diverse achtergronden en specialisaties. Een team waarin intervisie, samenwerking en positiviteit hoog in het vaandel staan. Een interessante werkomgeving waar ook meerdere regisseurs op alle andere P&O vakgebieden werken. Je komt in aanmerking voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals laptop, telefoon en een leaseauto. Wij verzorgen of betalen de interne en externe opleidingen die je nodig hebt voor jouw ontwikkeling. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en houden ook na een week hard werken van een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Ik wil graag nog wat meer weten. Hoe kom ik in contact?

Mocht je nog wat meer toelichting willen dan kun je contact opnemen met Desiree Deijl via [email protected] of 06-45674541

Ik wil graag solliciteren! Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Je kunt direct solliciteren door je motivatiebrief met CV te sturen, via de sollicitatieknop op deze pagina. Wij nodigen geschikte kandidaten uit voor een eerste kennismaking met normaliter 1 à 2 vervolggesprekken. Daarna sturen we je een voorstel. Als jij ook akkoord bent, staat niets je meer in de weg om een mooie nieuwe stap in je carrière te maken.

Zie jij jezelf als Bedrijfsarts het team van dpo2 versterken? Dan kijken wij er naar uit om met jou in contact te komen! 

vacature bedrijfsarts